Ngéléhkeun New Radiant, Pérsib Bandung Asup Undakan 16


Kamari, Pérsib nyorog ka kandangna New Radiant. Hasil tatandangna, Pérsib Bandung bisa ngéléhkeun lawanna. Sanajan ngan bisa ngasupkeun sagul, cukup pikeun ngonci posisi jawara kahiji di Grup H Piala AFC anu saméméhna kaudag ku kleun Ayéyawady United anu meunang ngalawan Lao Toyota FC.

Persib Bandung ngelehkeun New Radiant
Persib Bandung ngelehkeun New Radiant

Gul Pérsib Bandung dicitak ku M. Ridwan dina menit ka-14. Sabenerna mah pamaén dua kleub anu keur tatandang téh susah pisan pikeun nyitak gul téh. Néngtog waé ku pamaén tukang lawanna. Sanajan mibanda sababaraka kasempetan pikeun ngagulkeun ogé, ngan ukur hiji anu bisa dicitak jadi gul téh.

Dina tatandang panungtungan, Pérsib Bandung bakal ngaladénan kleub Ayéyawady United di Bandung. Udagan Pérsib sanajan geus asup undakan 16 kleub, kudu bisa jadi jawara kahiji di Grup H supaya dina undakan 16 bisa jadi anu boga hajatna, maén di Bandung.

(Potret meunang nginjeum ti Simamaung)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s