Tatandang Kalima Piala AFC, Pérsib Nyorog ka Kandang New Radiant


Pasosoré ayeuna, Pérsib Bandung bakal tatandang ngalawan kleub New Radiant di nagri Maladéwa. Tatandang kalima dina Piala AFC ieu baris dilumangsungkeun di National Football Stadium, Male. Sanajan Pérsib Bandung geus nyangking kalungguhan jawara kahiji dina Grup H, Pérsib Bandung dipiharep bisa meunangkeun ieu tatandang. Supaya henteu kaudag ku kleub Ayeyawady United. Lamun Pérsib ngalaman séri atawa éléh, mangka bisa kaudag ku éta kleub.

Pérsib Bandung Nyorog ka Kandang New Radiant
Pérsib Bandung Nyorog ka Kandang New Radiant

Nilik kana sumanget anu dipibanda ku kleub lawanna, Pérsib kudu waspada. Kleub New Radiant kacida mikahayangna pikeun ngéléhkeun Pérsib. Salian ti pikeun naur atawa males kusabab diéléhkeun ku Pérsib nalika tatandang di Bandung, ogé ditambahan ku kahayang maranéhana pikeun bisa asup ka undakan saterusna (undakan 16 kleub).

Pikeun Pérsib sorangan, cenah mah leuwih dipunjulkeun kusabab saprakna ngiluan tatandang di Piala AFC tacan ngarandapan éléh. Modalna, pamaén Pérsib ngan ukur nyinghareupan tatandang Piala AFC wungkul. Sabab Liga QNB mah keur peré heula. Jadi teu mikiran tatandang séjénna.

Mudah-mudahan waé atuh Pérsib bisa ngéléhkeun anu boga imah, New Radiant.

(Inpo jeung gambar meunang nginjeum ti Sindonews)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s