Poé Ayeuna Mitemeyanana Paméran Pangwangunan Sumedang


Mimiti poé ayeuna, di Pacuan Kuda Sindangraja Sumedang bakal diayakeun paméran pangwangunan dina raraga ngareuah-reuah milangkala Sumedang ka-437. Ieu paméran bakal dilumangsungkeun salila sapuluh poé nepikeun ka ping 3 Méi 2015. Paméran pangwangunan ieu diiluan ku intansi pamaréntah ditambah ku pausahaan swasta jeung tukang dagang séjénna.

Paméran Pangwangunan dina raraga Milangkala Sumedang ka-437
Paméran Pangwangunan dina raraga Milangkala Sumedang ka-437

Dina bubukana di Gedong Kasenian, Wakil Bupati Sumedang negeskeun yén ieu paméran téh jadi média promosi pikeun pamaréntah jeung tukang usaha. Paméran bakal dilumangsungkeun mimiti isuk-isuk jam dalapan nepikeun ka manjing peuting kira-kira jam salapanan.

Aréna Pacuan Kuda anu panjangna 1.400 méter téh dipinuhan ku stan anu mintonkeun rupa-rupa produk has Sumedang.

(Inpo meunang nyutat ti Tribun Jabar)

2 thoughts on “Poé Ayeuna Mitemeyanana Paméran Pangwangunan Sumedang

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s