Butuh Waragad Samiliar Leuwih dina Milangkala Sumedang ka-437


Nyinghareupan acara mieling milangkala Sumedang ka-437, nurutkeun panatcalagara kagiatan diperlukeun waragad nepikeun ka samiliar leuwih (1,2 miliar). Éta waragad téh dibutuhkeun pikeun ngawaragadan rupa-rupa kagiatan anu ngeusi acara milangkala Sumedang. Kitu nurutkeun inpo anu diancokeun ku Galamedia News. Pikeun mitemeyanana mah panatacalagara milangkala Sumedang geus nyakuan modal awal mangrupa duit anu gedéna 275 juta. Ieu duit téh mangrupakeun bantuan ti APBD. Ieu modal awal téh leuwih leutik tibatan modal awal anu katarima taun kamari anu gedéna 285 juta.

Butuh Waragad Samiliar Leuwih dina Milangkala Sumedang ka-437
Butuh Waragad Samiliar Leuwih dina Milangkala Sumedang ka-437

Pikeun nutupan waragad anu diperlukeun rupa-rupa kagiatan anu lobana 34 jinis, panatacalagara kapaksa ngandelkeun bantuan ti pangrojong atawa sponsor. Naha pangrojong ti pausahaan atawa bank. Sagala rupa bantuan baris ditarima asal henteu aya kawajiban anu ngabeungkeut.

(Potret meunang nginjeum ti Galamedia News)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s