Euweuh Gul Nalika Pérsib Bandung Ditahan Lao Toyota FC


Poé kamari, Pérsib Bandung nyorog ka tempatna kleub Lao Toyota FC di nagri Laos. Pérsib anu ngalakonan tatandang kaopat dina raraga ngiluan Piala AFC, kudu ngalawan anu boga imah, Lao Toyota FC di National University of Laos Stadium.

Hanjakal dina ieu tatandang, Pérsib Bandung henteu bisa maénkeun pamaén hareup anyar, Ilija Spasojevic. Sababna mah tacan didaptarkeun. Antukna Pérsib ngan ukur bisa ngandelkeun Tantan jadi pamaén hareupna. Di tengah mah taya anu ngurangan. Atep, M. Ridwan katut Makan Konate bisa dipaénkeun. Kiper utama, I Made Wirawan ogé henteu bisa diajakan kusabab masih kénéh cidera. Atuh, kiper anu dipaénkeun téh Deden M. Natsir.

Hasilna, taya gul anu bisa dicitak salila ieu tatandang. Sanajan kasempetan pikeun ngagulkeun mah henteu kurang, taya hiji-hiji acan anu bisa dijadikeun gul. Atep ogé, anu dina tatandang saméméhna osok ngagulkeun, teu bisa ngagulkeun. Nepikeun ka pamustunganana, taya gul anu dicitak.

Persib Bandung ngalawan Lao Toyota FC
Persib Bandung ngalawan Lao Toyota FC

Tina hasil ieu, Pérsib Bandung pikeun sawatara waktu jadi jawara kahiji di Grup H Piala AFC kalawan ngumpulkeun niléy dalapan.

(Potret meunang nginjeum ti Sidomi)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s