Sulur


Lamun kuring kabeneran henteu bisa datang, kuring mah boga andelan. Lamun kabeneran aya halangan aya kénéh manéhna anu bisa nyelangan. Kitu bungahna kuring. Teu kudu bingung najan aya nanaon. Teu keueung najan kudu ngajadwalkeun ti anggangna kénéh ogé.

Bener manéhna mah bisa dijadikeun andelan. Najan manéhna kawas budak kamari soré kénéh, tapi nilik kana pangaweruhna manéhna geus kudu nyongcolang. Teu kudu ngan ukur jadi gaganti wungkul. Tapi keun baé pikeun saheulaanan mah manéhna sina loba heula pangalaman. Isuk jaganing géto mah piraku henteu bisa mandiri.

Babaturan anu bisa jadi sulur
Babaturan anu bisa jadi sulur

Nu penting ayeuna manéhna bisa nyelangan dina mangsana kuring aya halangan.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s