Tatandang Kadua Pérsib Bandung di Liga QNB: Ngalawan PBR


Tatandang Kadua Persib Bandung ngalawan Pelita Bandung Raya
Tatandang Kadua Persib Bandung ngalawan Pelita Bandung Raya

Sanggeus ngalakonan tatandang munggaran kalawan bungah kusabab bisa meunang, poé ayeuna Pérsib Bandung baris ngalakonan tatandang anu kadua. Dina tatandang kadua ieu, kleub anu kudu disinghareupan téh nyaéta kleub Pelita Bandung Raya (PBR). Sanajan kandangna pindah ka dayeuh Bekasi, PBR masih dianggap kleub Bandung kénéh. Jadi tatandang ieu bisa disebut tanding kleub sakota (derby).

Nilik kana tatandang dina taun saméméhna, kleub PBR bisa ngéléhkeun Pérsib Bandung 1-0 nalika jadi anu boga imah. Jeung bisa nahan imbang nalika nyorog ka tempat Pérsib Bandung.

Sanajan ayeuna pamaén kleub PBR ngurangan alusna, henteu diiluan ku Bambang Pamungkas jeung TA Musafri katut Ilija Spasojevic, cara maén kleub PBR bisa disebut alus kénéh. Dina tatandang munggaran waé bisa nahan kleub Sriwijaya FC najan nyorog ka tempat Sriwijaya FC di dayeuh Palémbang.

Ieu tatandang derby téh bakal dilumangsungkeun pasosoré ayeuna di Stadion Si Jalak Harupat. Waktuna jam satengah opat.

2 thoughts on “Tatandang Kadua Pérsib Bandung di Liga QNB: Ngalawan PBR

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s