Ngalawan PBR, Pérsib Meunang Tilu Gul


Ahirna, Pérsib Bandung bisa meunangkeun tatandang ngalawanan Pelita Bandung Raya (PBR). Dina ieu tatandang, Pérsib Bandung bisa nyitak tilu gul bari teu bisa dibales ku PBR. Tilu gul Pérsib Bandung dicitak ku Atep Rizal dina menit ka-47 sanggeus meunang operan ti M. Ridwan. Gul kadua dicitak ku Makan Konate dina menit ka-73 anu ngahéden bal tina kornol.

Ari gul panungtunganana dicitak ku M. Taufik dina menit ka-84. M. Taufik sorangan maén ngagantikeun Atep Rizal dina menit ka-79. Pikeun PBR sorangan, lain henteu meunang kasempetan pikeun ngagulkeun. Kasempetan anu nyampak mah lumayan loba. Ngan hanjakal euweuh hiji-hiji acan anu bisa dijadikeun gul.

Persib Bandung ngelehkeun Pelita Bandung Raya 3-0
Persib Bandung ngelehkeun Pelita Bandung Raya 3-0

Ku meunangna dina ieu tatandang, Pérsib Bandung nempatan jawara kahiji dina klasemén Liga QNB pikeun sawatara waktu. Hasil tina dua kali tatandang téh Pérsib bisa ngumpulkeun poin genep.

(Potret meunang nginjeum ti Galamedianews)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s