Malati Leuwi Kinanti


-

Katumbiri melengkung ti kahiyangan
Hujan kembang sumawor ka Pajajaran
Widadari lumungsur muru tampian
Ngadon siram di leuwi Sipatahunan

Katumbiri melengkung ti kahiyangan
Hujan kembang sumawor ka Pajajaran
Widadari lumungsur muru tampian
Ngadon siram di leuwi Sipatahunan

Dengkleung nineung
Kalangkang mangsa katukang
Dengkleung nineung
Silanglang dina panyawang

dengkleung nineung
Kalangkang mangsa katukang
Dengkleung nineung
Silanglang dina panyawang

Dengkleung nineung kalangkang mangsa katukang
dengkleung nineung silanglang dina panyawang
dengkleung nineung kalangkang mangsa katukang
Dengkleung nineung silanglang dina panyawang

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s