Ahirna Pérsib Bandung Bisa Ngéléhkeun Semén Padang


Tatandang pangbubuka Liga QNB antara Pérsib Bandung ngalawan Semén Padang dina poé kamari ahirna mah bisa dimeunangkeun ku kleub Pérsib Bandung. Gulna ngan ukur sahiji anu dicitak ku M. Ridwan dina menit ka-19. M.

Ieu tatandang lumangsung kalawan ramé. Pamaén dua kleub silih serang. Ngan hanjakal, susah jadi gulna. Sanajan kasempetan pikeun ngagulkeun kawilang loba, taya anu bisa dijadikeun gul salian ti gul anu dicitak ku M. Ridwan.

Dina ngamimitianana, ieu tatandang téh kahalangan heula ku hujan katut pamaén Semen Padang datangna pandeuri kusabab di jalanna padedet. Atuh, tatandang téh kudu ditunda heula nepikeun ka satengah jam. Dina menit ka-87, lampu anu nyorot ka lapangan tempat maén téh bet pareum sagala. Atuh, tatandangna dieureunkeun heula kurang leuwih satengah jam.

Kaayaan nalika pareum lampu stadion Si Jalak Harupat anu midangkeun tatandang Persib Bandung ngalawan Semen Padang
Kaayaan nalika pareum lampu stadion Si Jalak Harupat anu midangkeun tatandang Persib Bandung ngalawan Semen Padang

Kusabab meunang, Pérsib Bandung bisa ngumpulkeun poin tilu. Ngan dina klasemén mah henteu bisa langsung jadi jawara kahijina kusabab gulna ngan hiji.

(Potret meunang nginjeum ti Tribunnews)

2 thoughts on “Ahirna Pérsib Bandung Bisa Ngéléhkeun Semén Padang

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s