Tatandang Munggaran Pérsib Bandung di Liga Indonésia


Sanggeus ditunda sababaraha waktu, ahirna mah Liga Indonésia entragan 2015 téh dimimitian ogé. Dina poé ayeuna baris dilumangsungkeun sababaraha tatandang pikeun muka Liga Indonésia taun ayeuna. Salasahiji tatandang anu jadi pangbuka Liga téh nyaéta tatandang antara kleub Pérsib Bandung ngalawanan kleub Semén Padang. Ieu tatandang bakal diayakeun di Stadion Si Jalak Harupat wanci pasosoré jam tiluan.

Dina nyanghareupan ieu tatandang, kleub Pérsib Bandung bisa dieusi ku sakabéh pamaén intina kajaba Supardi Natsir. Anu ngiluan ka tim nasional ogé geus mulang deui. Atuh hal ieu bisa jadi andelan supaya bisa meunang dina ieu tatandang.

Sanajan bisa nurutkeun sakabéh pamaén intina, Pérsib Bandung kudu waspada. Soalna, kleub Semén Padang mangrupakeun hiji-hijina kleub anu bisa ngéléhkeun Pérsib dua kali dina Liga taun 2014 saméméhna.

Hiji deui anu bisa jadi andelan kleub Pérsib Bandung, nyaéta asupna pamaén asal Pelita Bandung Raya (PBR), Ilija Spasojevic. Ieu pamaén dipiharep jadi tukang nyitak gul anu bisaan, anu bisa ngungkulan masalah Pérsib salila ieu anu teu mibanda pamaén tukang nyitak gul anu nyongcolang. Kabeneran dina ieu tatandang pamaén ieu bisa dipaénkeun.

Pamaen hareup Persib Bandung, Ilija Spasojevic jadi andelan dita tatandang Liga Indonesia
Pamaen hareup Persib Bandung, Ilija Spasojevic jadi andelan dina tatandang Liga Indonesia

Sugan waé atuh Pérsib Bandung bisa meunang….

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s