Pasanggiri Rampak Sekar Lises Citraresmi


Dina raraga miéling milangkala ka-29 Lingkung Seni Sunda Citraresmi Universitas Winaya Mukti, baris diayakeun Pasanggiri Rampak Sekar undakan SMA atawa sadarajat sa-Kabupatén Sumedang. Ieu pasanggiri téh dihususkeun pikeun barudak sakola SMA atawa saentraganana kalawan sagrupna dieusi ku 20 nepikeun ka 30 urang.

Pasanggiri Rampak Sekar Lises Citraresmi 2015
Pasanggiri Rampak Sekar Lises Citraresmi 2015

Anu hayang ngiluan bisa daptar nepikeun ka ping 18 April 2015. Kalawan tempat daptarna ka Sekretariat Lises Citraresmi di Kampus Uniwm Jalan Raya Bandung-Sumedang k. 29 Tanjungsari. Waragad pikeun daptarna nyaeta 100 rébu pikeun sagrupna.

Dina ping 18 April bakal diayakeun technical Meeting. Ari pasanggirina sorangan baris diayakeun dina ping 25 April 2015.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s