Féstival Budaya Sunda 2015: Lomba Karnaval


Pasanggiri anu ngeusi acara Féstival Budaya Sunda saterusna nyaéta Lomba Karnaval. Ieu lomba dibuka nepikeun ka ping 8 Méi pikeun daptarna. Anu bisa ngiluan kana ieu lomba nyaéta: barudak sakola, mahasiswa atawa masarakat biasa anu asalna ti Jawa Barat. Ari lumangsungna lomba dina ping 10 Méi poé Ahad bareng jeung diayakeunana Car Free Day di jalan Dago Bandung. Saméméh ngiluan kana ieu lomba, bakal diayakeun heula Technical Meeting dina ping 9 Méi-na.

Lomba Karnaval dina Féstival Budaya Sunda 2015
Lomba Karnaval dina Féstival Budaya Sunda 2015

Nalika ngiluan lombana, pamilon kudu maké baju tina runtah anu diolah sina bisa dipaké. Rupa pakéanana kudu luyu jeung budaya ulah ngarempak aturan. Unggal pamilon bakal diniléy saurang-saurang.

Anu meunang bakal dibéwarakeun dina ping 28 Méi kalawan bakal dilélér hadiah mangrupa piala, sertifikat, goody bag jeung duit. Jawara kahiji bakal meunang duit dua juta, jawara kaduana meunangkeun dua juta jeung jawara katiluna meunangkeun duit sajuta.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s