Féstival Budaya Sunda 2015: Lomba Fotografi


Salasahiji widang anu dipasanggirikeun dina Féstival Budaya Sunda 2015 téh nyaéta popotoan atawa Lomba Fotografi. Lomba fotografi ieu dilumangsungkeun dina ping 8 Méi 2015 kalawan tempatna motrétna bébas asal anu dipotrétna aya pakaitna reujeung budaya Sunda.

Lomba Fotografi dina Féstival Budaya Sunda 2015
Lomba Fotografi dina Féstival Budaya Sunda 2015

Anu hayang ngiluan kana ieu lomba bisa daptar ti ayeuna kénéh. Waktu daptar ditutup dina ping 8 Méi 2015. Anu daptar kudu mayar waragad pikeun daptar anu gedéna saratus rébu rupiah. Saha waé anu bisa ngiluanana? Pamilon ieu pasanggiri/lomba, bébas bisa diiluan ku saha waé arék barudak sakola, mahasiswa atawa umum asal urang Jawa Barat.

Hasil motrét anu diilukeun kana ieu lomba kudu asli lain meunang nyalin atawa ngarobah. Jumlah potrétna ngan hiji, payilna diasupkeun kana sidi (CD) sarta dicitak ngagunakeun keretas poto ukuran 12R.

Anu jadi pinunjulna bakal diwawarkeun dina ping 28 Méi 2015 kalawan bakal dipilih pinunjul kahiji nepikeun katilu. Anu jadi pinunjul bakal dilélér ku mangrupa piala, sertifikat, goody bag katut duit. Jawara kahijina bakal meunang duit lima juta, jawara kadua meunangkeun duit opat juta jeung katiluna bakal meunangkeun duit tilu juta.

Anu hayang ngiluanana bisa ngundeur formulir pikeun daptar di loka fbs2015.blogspot.com. Lamun hayang meunang inpo leuwih mundel bisa nepungan panatacalagarana di nomer 08818230329 atawa ngaliwatan akun pésbuk facebook.com/gerpeda.

(Gambar meunang nginjeum ti FBS 2015)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s