Pérsib Bandung Lawan PSGC Ciamis, Pérsib Meunang


Tatandang pamungkas dina turnamén segitilu di Ciamis, Pérsib Bandung bisa ngéléhkeun anu boga hajat, PSGC Ciamis. Sanajan anu jadi jawarana geus jelas nyaéta Pérsebaya Surabaya, Pérsib Bandung henteu ngéléhan. Ahirna Pérsib Bandung bisa ngéléhkeun PSGC Ciamis kalawan gulna 4-3.

Tatandang Persib Bandung ngalawan PSGC Ciamis anu dimeunangkeun ku Persib
Tatandang Persib Bandung ngalawan PSGC Ciamis anu dimeunangkeun ku Persib

Pamaén Pérsib Bandung anu bisa ngagulkeun nyaéta Makan Konate dina menit ka-28. Ditambah gul ti Atep Rizal dina menit ka-48. Dua gul deui dicitak ku Abdul Rahman dina menit ka-72 jeung Rudiana dina menit ka-86. Sedengkeun gul ti PSGC Ciamis dicitak ku Rosihan dina menit ka-17. Disusul gul ka gawang sorangan ti Jajang Sukmara dina menit ka-25. Di menit panungtungan, Ganjar bisa nambahan gul pikeun PSGC Ciamis.

(Potret meunang nginjeum ti Persib.co.id)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s