Pérsib Bandung Éléh ku Pérsebaya


Dina tatandang turnamen segitilu anu dilumangsungkeun di Ciamis ngalawanan Pérsebaya Surabaya, Pérsib Bandung diéléhkeun ku lawanna. Sanajan dina sapanjang lumangsungna tatandang pamaén bal Pérsib Bandung leuwih lila nyekelan bal, sarta nyitak loba kasempetan pikeun ngagulkeun, Pérsib Bandung henteu bisa ngagulkeun. Malahan bisa kagulan ku pamaén Pérsebaya, Emili Mbamba dina menit kadua.

Pérsib Bandung éléh ku Pérsebaya Surabaya
Pérsib Bandung éléh ku Pérsebaya Surabaya

Henteu bisa ngagulkeun téh kusabab pamaén Pérsebaya loba kénéh cicing di tukang, deukeuteun gawangna. Salian ti éta pamaén hareup Pérsib Bandung anu nyerang henteu bisa ngasupkeun bal ka gawang Pérsebaya sok sanajan kasempetan mah loba. Ditambah ogé pamaén Pérsib Bandung anu maén téh lolobana mah pamaén cadanganana, da sawaréh pamaén intina, anu genep urang mah henteu ngilu kusabab kudu ngiluan latihan méngbal di tim nasional.

Jadi pikeun, anu ngalatih Pérsib sanajan éléh ogé teu jadi ganjelan. Nu penting mah pamaén cadangan bisa maén reujeung dina maénna bisa ngawasa bal leuwih lila katut bisa nyieun kasempetan pikeun nyitak gul kalawan loba ogé. Anu jadi pikiran mah kumaha supaya Pérsib Bandung mibanda pamaén hareup anu bisa nyitak loba gul kalawan bisa ngamangpaatkeun kasempetan pikeun ngagulkeun jadi gul.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s