Pérsib Bandung Ngiluan Turnamén Segitilu di Ciamis


Dina raraga nyayagakeun tim pikeun tatandang dina Liga Super Indonesia, kleub Pérsib Bandung nyumponan pangondang kleub PSGC Ciamis. PSGC Ciamis seja ngayakeun turnamen mengbal segitilu atawa turnamén anu diiluan ku tilu kleub. Ieu turnamen téh dilumangsungkeun di Stadion Galuh, di dayeuh Ciamis. Tilu kleub anu ngiluan kana ieu turnamén téh salian ti kleub PSGC jeung Pérsib Bandung, ditambah ku kleub Pérsebaya Surabaya.

Pérsib Bandung Ngiluan Turnamén Segitilu di Ciamis
Pérsib Bandung Ngiluan Turnamén Segitilu di Ciamis

Tatandang ieu turnamén dilumangsungkeun dina tilu tatandang atawa tilu poé. Tatandang kahiji diayakeun dina ping 20 Maret antara kleub PSGC Ciamis ngalawan Pérsebaya Surabaya jam tilu pasosoré. Ari tatandang kaduana dilumangsungkeun ping 22 Maret anu ngadukeun kleub Pérsebaya jeung Pérsib Bandung. Tatandang panungtungan, diayakeun ping 24 Maret 2015 antara Pérsib Bandung ngalawan PSGC Ciamis.

Pikeun nyinghareupan ieu turnamén, Pérsib Bandung geus nyayagakeun 16 pamaén anu dibawa ka Ciamis.

Sakabéh tatandang ieu turnamén baris disiarkeun kalawan langsung ngaliwatan galura tipi MNCTV.

(Inpo jeung gambar meunang nginjeum ti SindoNews)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s