Tatandang Pérsib Ngalawan Lao Toyota di RRI Bandung


Geus lila tara ngadéngékeun radio RRI, utamana siaran tatandang Pérsib Bandung, ayeuna kabeneran bisa ngadéngékeun deui. Padahal baheula mah, lamun Pérsib Bandung tatandang, anu jadi andelan téh apanan RRI Bandung anu osok nyiarkeun sacara langsung. Naha maén di Bandung atawa di luar Bandung, disiarkeun ku RRI. Najan maénna di Irian Jaya ogé apanan disiarkeun ku RRI.

Tatandang Pérsib Ngalawan Lao Toyota di RRI Bandung
Tatandang Pérsib Ngalawan Lao Toyota di RRI Bandung

Jadi, najan teu disiarkeun ku galura tipi, masih bisa kénéh ngadéngékeun siaran tatandang Pérsib.

Ayeuna, kabeneran waé nyobaan ngadéngékeun siaran tatandang Pérsib Bandung ngaliwatan radio anu aya dina hénpon. Pérsib Bandung anu keur tatandang ngalawan kleub Lao Toyota, disiarkeun ku RRI Pro 1 96,7 MHz.

Lumayan bisa nyoréang deui ka mangsa katukang. Ngadéngékeun siaran tatandang Pérsib ngaliwatan radio. Siaran anu kacida raména. Tapi lain ramé kusabab anu maén, tapi ramé ku reporterna.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s