Tatandang Katilu Pérsib di Piala AFC Ngalawan Lao Toyota FC


Kleub Pérsib Bandung baris ngalakonan tatandang katiluna dina kajawaraan méngbal Piala AFC. Dina ieu tatandang, lawan anu kudu disinghareupan téh nyaéta kleub asal nagri Laos, Lao Toyota FC. Ari tempatna mah di Soréang, stadion Si Jalak Harupat.

Pérsib Bandung Ngalawan Lao Toyota FC engke pasosore
Pérsib Bandung Ngalawan Lao Toyota FC engke pasosore

Pérsib salaku anu boga imah mibanda kahayang supaya bisa meunang dina ieu tatandang sakumaha tatandang anu kahiji. Malahan leuwih alus tibatan tatandang munggaran éta anu ngan ukur bisa ngagulkeun opat siki. Dina tatandang anu baris dilumangsungkeun pasosoré ayeuna, Pérsib miharep bisa ngagulkeun leuwih ti opat gul.

Lamun meunang dina ieu tatandang, Pérsib Bandung bakal ngumpulkeun angka leuwih loba pikeun jadi jawara kahiji di Grup H. Salian ti éta, bisa dijadikeun hadiah milangkala Pérsib Bandung anu ka-82.

Nilik kana kaayaan kleub Lao Toyota FC mah, Pérsib Bandung bakal meunang kalawan gampang. Kleub New Radiant anu diéléhkeun ku Pérsib Bandung, bisa ngéléhkeun kleub Lao Toyota FC. Komo deui Pérsib Bandung.

Sugan waé atuh Pérsib Bandung bisa meunang gedé.

(Gambar meunang nginjeum ti Artis Bola)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s