Sanajan Ngan Sagul, Pérsib Ngéléhkeun Lao Toyota


Pérsib Bandung Ngalawan Lao Toyota FC, hasilna 1-0 pikeun Persib Bandung
Pérsib Bandung Ngalawan Lao Toyota FC, hasilna 1-0 pikeun Persib Bandung

Ahirna mah sanggeus tatandang anu dilumangsungkeun di Stadion Si Jalak Harupat, Pérsib Bandung bisa ngéléhkeun lawanna, Lao Toyota FC. Sanajan gulna ngan sasiki anu dicitak ku kapten, Atep Rizal dina menit ka-20, lumayan bisa ngéléhkeun kleub lawan.

Tina sababaraha kasempetan anu kapibanda salila tatandang, henteu kabéhanana bisa dijadikeun gul.

Kusabab meunang deui, pikeun sawatara waktu Pérsib jadi pinunjul kahiji di Grup H Piala AFC. Niléy anu dikumpulkeunana nyaéta tujuh, hasil tina dua kali meunang jeung sakali imbang.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s