Di Batu Dua Bakal Dilumangsungkeun Kajawaraan Paralayang Dunia 2016


Nurutkeun akun twitter @rumahimperium, dina taun 2016 anu bakal datang bakal diayakeun deui Kajawaraan Dunia Paralayang 2016 anu tempatna di Batu Dua Sumedang. Dina nyanghareupan ieu kajawaraan, pamaréntah Kabupatén Sumedang baris ngabenenah heula sagala rupa anu aya di wewengkon Batu Dua ieu. Utamana jalan anu nepungkeun dayeuh Sumedang reujeung wewengkon Batu Dua anu kacida goréngna. Jalan ka Batu Dua baris dibebenah supaya bisa diliwatan ku kandaraan gilinding opat. Jalanna anu arék ka Batu Dua-na bakal dilegaan nepikeun ka tujuh nepikeun ka dalapan méteran.

Pamarentah Kabupaten Sumedang ngararancang Kajawaraan Dunia Paralayang 2016 di Batu Dua Sumedang
Pamarentah Kabupaten Sumedang ngararancang Kajawaraan Dunia Paralayang 2016 di Batu Dua Sumedang

Terus kaayaan pilemburan di sabudeureun Batu Dua ogé bakal dibebenah. Imah-imah panganjrekan warga di pilemburan anu deukeut ka Batu Dua anu teu payus bakal dibébérés supaya merenah.

Tempat pangrojong séjénna kayaning pendopo, pedestrian jeung jamban baris diwangun. Pendopo anu geus aya di wewengkon Batu Dua bakal dialusan deui.

Waragad pikeun ngabebenah wewengkon Batu Dua ieu geus aya cawisanana ti pamaréntah propinsi Jawa Barat. Waragad anu diperlukeun nepikeun ka puluhan miliar ieu geus disadiakeun.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s