Bobotoh Bakal Ngaramékeun Milangkala Pérsib Ka-82


Dina mapag jeung ngareuah-reuah milangkala Pérsib Bandung anu ka-82, rupa-rupa kagiatan baris dilumangsungkeun ku sawatara beungkeutan bobotoh Pérsib Bandung. Bakal aya sababaraha kagiatan anu bakal diayakeun dina ping 14 Maret isukan anu dilaksanakeun ku bobotoh.

Bobotoh Bakal Ngaramékeun Milangkala Pérsib Ka-82
Bobotoh Bakal Ngaramékeun Milangkala Pérsib Ka-82

Beungkeutan Bobotoh Maung Bandung Bersatu (Bomber) bakal ngalumangsungkeun acara Bakti Sosial ku jalan ngabagikeun salapan pangabutuh utama (Sembako) ka warga masarakat anu butuheun.

Sedengkeun ari Bobotoh Maung Bandung Sajati (The Bombs) bakal ngayakeun acara sukuran. Acara sukuran ieu bakal ngondang sakabéh wawakil The Bombs anu aya di dayeuh Bandung.

Beungkeutan bobotoh panggedéna, Viking Pérsib Cub (VPC), tacan jelas bakal ngayakeun acara naon. Keur disawalakeun heula cenah mah.

Kitu sakumaha anu diwartakeun ku Inilah Koran.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s