Taya Nu Meunang di Tatandang Ayeyawady Ngalawan Pérsib


Ahirna mah taya anu meunang dina tatandang méngbal antara nu boga hajat, Ayeyawady ngalawan anu nyorogna, Pérsib Bandung. Gulna sarua kuat, hiji-hiji.

Taya Nu Meunang di Tatandang Ayeyawady Ngalawan Pérsib
Taya Nu Meunang di Tatandang Ayeyawady Ngalawan Pérsib

Sabenerna mah Pérsib Bandung bisa ngagulkeun tiheula. Saméméh eureun satengah maén, Pérsib Bandung bisa ngagulkeun ngaliwatan pamaén Atepp Rizal.

Hanjakal dina babak kaduana, gawang Pérsib Bandung bisa kagulan ku pamaén Ayeyawady, Edison Fonseca. Pamaén ieu ngagulkeun dina menit ka-57.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s