Tatandang Kadua Pérsib di Piala AFC Ngalawan Ayeyawady


Persib Bandung ngalawan Ayeyawady United di Piala AFC
Persib Bandung ngalawan Ayeyawady United di Piala AFC

Poé ayeuna wanci pasosoré, Pérsib Bandung bakal tatandang ngalawan kleub Ayeyawady United. Pérsib kudu nyorog ka Stadion Youth Training Centre (YTC), dayeuh Yangon di nagri Myanmar.

Ieu tatandang mangrupakeun tatandang kadua pikeun Pérsib Bandung sanggeus dina tatandang kahiji ngéléhkeun New Radiant di Bandung. Di grup H anu dieusi ku opat kleub, pikeun sawatara waktu mah Pérsib jadi jawarana hasil sakali meunang.

Ieu tatandang baris dipintonkeun ngaliwatan galura tipi RCTI.

(Gambar meunang nginjeum ti MyanMore)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s