Bobotoh Bakal Ngarojong Langsung di Yangon


Anu ngaranna bobotoh Pérsib mah henteu diwawatesanan ku tempat. Ampir di unggal tempat, di saban madhab di mandala ieu aya anu ngaranna bobotoh Pérsib Bandung. Kaasup di wewengkon nagri Myanmar. Di nagri ieu aya sababaraha urang bobotoh Pérsib. Atuh, nalika kleub Pérsib Bandung arék tatandang ngalawanan kleub Myanmar, cenah bakal aya sawatara urang bobotoh anu ngahajakeun lalajo Pérsib nalika maén pasosoré ayeuna.

Persib Bandung ngalawan Ayeyawady United di Piala AFC bakal dirojong ku bobotoh sacara langsung
Persib Bandung ngalawan Ayeyawady United di Piala AFC bakal dirojong ku bobotoh sacara langsung

Sakumaha anu diwartakeun ku Republika Online, sawatara bobotoh anu aya di nagri Myanmar bakal datang ka stadion pikeun ngarojong kleub Pérsib Bandung nalika ngalawan kleub Ayeyawady United di Stadion Thuwunn, Yangon.

Nurutkeun salasaurang bobotoh anu ngajrek di Myanmar, Erie Erlanda Hendarwin, sanajan jauh ti sarakan angger kameumeut ka kleub Pérsib Bandung mah henteu laas. Inyana terus ngimeutan kamajuan Pérsib Bandung. Atuh dina tatandang engké, reujeung sawatara bobotoh, sanajan henteu loba, inyana baris ngarojong kleub Pérsib supaya bisa meunang deui.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s