Biru


Lagu Biru, Sanggian/Rumpaka: Nano S., Juru Kawih: Rita Tila
Lagu Biru, Sanggian/Rumpaka: Nano S., Juru Kawih: Rita Tila

 

Biru téh warna kameumeut
Pulas kangen nulis batin
Biru téh rada kageugeut
Sulur getering duriat

Sapertos biruna langit, nya Enung
Teuteup amparan harepan
Kabagjan némbongan
Sapertos biruna laut, nya Enung
Liuh galuraning asih
Leah sesetraning manah, deudeuh

Biru, pamidangan bulan béntang
Pakalangan beurang peuting
Biru, kangen urang rasa urang
Jadi lambang kateguhan anu wening

Sapertos galura cinta, nya Enung
Biru teh anteb mamanis
Kasmaran romantis
Sapertos galindeng tembang, nya Enung
Biru téh hariring tembang
Sungkeman sanghiyang tineung

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s