Tatandang Munggaran LSI 2015, Pérsib Ngalawanan Semén Padang


Sanggeus jadwal tatandang Liga Super Indonésia 2015 ditunda bari jeung teu puguh iraha mitemeyanana, ahirna mah dipaheutkeun ogé yén tatandang LSI 2015 dimimitian dina ping 4 April 2015. Dina tatandang munggaran ieu, Pérsib Bandung henteu jadi ngalawan kleub Persipura. Padahal saméméh ditunda mah, Pérsib Bandung baris muka LSI 2015 ku jalan tatandang ngalawan Persipura dina ping 20 Pébruari 2015.

Nurutkeun rarancang jadwal tatandang anu anyar, Pérsib Bandung baris ngalawanan kleub Semén Padang anu tempatna di Stadion Si Jalak Harupat, Soréang. Sanggeus ngalawan Semén Padang, Pérsib Bandung baris tatandang deui dina ping 7 April ngalawan kleub Pelita Bandung Raya (PBR).

Sanajan geus kaluar rarancang jadwal Liga anu anyar, lain hartina henteu bisa robah. Cenah mah, éta jadwal téh bisa waé aya parobahan deui gumantung kana siap reujeung henteu anu arék tatandang.

Persib Bandung
Persib Bandung

Liga bakal eureun heula dina ping 9 nepikeun ka ping 17 Agustus 2015. Dina ping 18 Agustus dimimitian deui tatandang pikeun puteran kaduana. Dina bubukan puteran kadua ieu, Pérsib baris tatandang ngalawan kleub Pusamania Bornéo FC.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s