Tatandang Munggaran, Pérsib Meunang


Sanggeus diéléhkeun ku kleub Hanoi T&T dina tatandang undakan kualipikasi Liga Champions Asia 2015, kleub Pérsib Bandung langsung ngiluan kana kompetisi AFC Cup 2015. Dina ieu kompetisi Pérsib Bandung asup ka Grup H reujeung kleub Ayeyawaday United (Myanmar), Lao Toyota FC (Laos) jeung New Radiant (Maladéwa).

Tatandang munggaran, Pérsib meunang ngalawan New Radiant, 4-1
Tatandang munggaran, Pérsib meunang ngalawan New Radiant, 4-1

Dina tatandang munggaran, Pérsib Bandung ngalawanan kleub New Radiant anu dilumangsungkeun di Stadion Si Jalak Harupat Soréang. Dina prungna maén, Pérsib bisa ngéléhkeun lawanna. Dina tatandang anu dilumangsungkeun dina poé Rebo mangkukna, Pérsib bisa ngagulkeun opat siki kalawan kalabes sagul.

Gul Pérsib Bandung dicitak ku Ahmad Jufriyanto dina menit ka 14, ditambah ku Makan Konate menit ka-42, Atep Rizal menit ka-45 jeung Yandi Munawar menit ka-90. Sedengkeun gul balesan New Radiant dicitak ku Ashad Ali dina menit ka-60.

Mudah-mudahan waé atuh sanajan Pérsib gagal asup Liga Champions Asia, bisa nyongcolang dina AFC Cup ieu.

(Potret meunang nginjeum ti Persib Bandung)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s