Pasanggiri Qosidah Pujaséra Batok Kalapa


Dina raraga ngareuah-reuang datangna taun anyar 2015, Pujaséra Batok Kalapa baris ngayakeun pasanggiri Qosidah Pujaséra Batok Kalapa. Ieu acara téh baris dilumangsungkeun dina poé Ahad ping 1 Pébruari 2015 kalawan tempatna di Pujaséra Batok Kalapa anu perenahna di jalan raya Darmaraja-Sumedang km 25. Waktuna dina wanci rumangsang kira-kira jam 10 pabeubeurang nepikeun ka réngséna.

Pujasera Batok Kalapa
Pujasera Batok Kalapa

Ieu pasanggiri bisa diiluan ku grup qosidah mana waé. Ngan kudu daptar heula. Daptar geus dibuka ti mimiti ping 25 Januari 2015. Anu daptar mangrupakeun grup qosidah kalawan jumlah anggahotana sahanteuna aya dalapan urang.

Daptarna maké waragad anu gedéna 35 rébu saurangnya. Ieu waragad téh geus kaasup pikeun voucher dahar jeung nginum.

Hasil tina ieu pasanggiri, pinunjul kahiji nepikeun ka pinunjul harepan katilu baris dilélér piala katut penghargaan. Jawara umumna baris diilukeun kana program acara tipi De Terong Show Indosiar.

Pikeun meunangkeun inpo anu leuwih merenah bisa langsung waé ngontak ka manajemen, Bapa Wahyu di nomer 081223770690.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s