Pasanggiri Penyanyi Pop Sunda SMTV


SMTV kalawan gawé bareng jeung DH Production baris ngayakeun Pasanggiri Penyanyi Pop Sunda. Ieu pasanggiri baris dibuka dina bulan Pébruari. Saha waé anu hayang ngiluan bisa daptar mimiti ping 1 Pébruari 2015. Ari pasanggirina sorangan baris dilumangsungkeun dina bulan Maret ngaliwatan siaran langsung di SMTV unggal poé Saptu jeung Ahad.

Anu bisa ngiluan kana ieu pasanggiri téh, bébas arék lalaki atawa wanoja. Ngan umurna kudu manjing kana ambahan 16 nepikeun ka 30 taun. Cara daptarna langsung ka SMTV di Jalan Raya Sumedang – Cirebon No. 259 Mandalaherang Cimalaka. Waragad pikeun daptarnya 75 rébu kalawan baris dibéré VCD asli kaluaran DH Production.

Pasanggiri Penyanyi Pop Sunda SMTV
Pasanggiri Penyanyi Pop Sunda SMTV

Lalaguan anu dipasanggirikeunana mangrupakeun lalaguan anu dipedalkeun ku DH Production. Lalaguan anu bisa dipilih nyaéta Sakur Ngimpi anu dihaleuangkeun ku Alm. Darso, Cinta Sakaparan-paran (Wina Juliani), Cinta Ibarat Karang (Wina DH), Dahsyatna Cinta (Evie Tamala), Cinta Sapotong (Ayank Andriani), Dulang Kuring 1 (Alm Darso), atawa Paitna Cinta (Salma Kurnia).

Anu jadi pinunjul dina ieu pasanggiri baris dilélér hadiah mangrupa piala (tropi) jeung duit yutaan yasana DH Production.

Pikeun inpo leuwih lengkep bisa ngontak ka Pa Asep Anang Supriatna di nomer 082119001110.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s