Pérsib Meunangkeun Piala Walikota Padang


Nyorang taun anyar, Pérsib Bandung bisa meunangkeun piala deui. Dina kajawaraan Méngbal Piala Walikota Padang anu dilumangsungkeun di dayeuh Padang, Pérsib Bandung bisa meunangkeun éta piala. Sanggeus ngéléhkeun Pérsiba Balikpapan di undakan final (puncer), Pérsib Bandung jadi jawarana.

Pérsib jadi Jawara di Piala Walikota Padang
Pérsib jadi Jawara di Piala Walikota Padang

Dina kajawaraan anu diiluan ku genep kleub ieu, Pérsib Bandung ngalumangsungkeun tilu kali tatandang. Dua kali tatandang dina undakan munggaran (Grup A) ditambah sakali dina undakan puncer. Dina tilu kali tatandang ieu, Pérsib Bandung henteu kungsi kaéléhkeun dina harti meunang noron. Malahan mah henteu kungsi kagulan hiji-hiji acan.

Tatandang munggaran ngalawan PSP Padang, Pérsib meunang kalawan gulna 3-0, diteruskeun kana tatandang kaduana ngalawan Pusamania Borneo FC kalawan jumlah gul anu sarua. Dina undakan puncer, Pérsib ngé;éhkeun Pérsiba Balikpapan kalawan gulna 2-0 anu digulkeun ku Maycon Calijuri ngaliwatan pinalti ditambah Makan Konate.

Salaku jawara, Pérsib Bandung dilélér piala ditambah duit 100 juta. Pamaén Pérsib Bandung, Tantan jadi pamaén anu panglobana ngagulkeun dilélér duit 5 juta.

(Gambar meunang nginjeum ti Goal.com)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s