Pagelaran Kabayan Ngalalana ti Lisénda JPBD UPI


Lingkung Seni Sunda Jurusan Pendidikan Bahasa Daérah UPI Bandung baris ngayakeun pagelaran kasenian anu dijejeran ku “Kabayan Ngalalana”. Ieu pagelaran baris dipintonkeun dina poé Kemis, ping 8 Januari 2015. Ngeunaan tempatna, bakal dilumangsungkeun di Amphiteater atawa Gedong Kabudayaan UPI Bandung.

Pagelaran Kabayan Ngalalana ti Lisénda JPBD UPI
Pagelaran Kabayan Ngalalana ti Lisénda JPBD UPI

Dina ieu pagelaran baris dipintonkeun sababaraha jinis kasenian nyaéta Karinding, Cianjuran, Jaipongan, Kacapi, Kawih jeung Tari Kreasi. Pikeun anu hayang lalajo kana ieu pagelaran, diperedih pikeun ngaluarkeun waragad pikeun mayar tikét. Harga tikétna 10.000 waé lamun mayarna saméméh dilumangsungkeun ieu acara. Lamun mayarna di tempat nalika dilumangsungkeun acarana, mayarna 15.000.

Lamun butuh inpo leuwih loba, bisa ngontak ka Wira Oka di nomer 085624624239 atawa Naufal di 089656494945. Atawa bisa ogé ngaliwatan média sosial Twitter di akun @KNglalana.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s