Lomba Pekan Kreativitas Pelajar


Dina raraga miéling milangkala SMK Muhammadiyah 1 Sumednag anu ka-37, baris diayakeun acara Lomba Pekan Kreativitas Pelajar antar SMP/MTs Se-Kabupatén Sumedang. Ieu acara baris dilumangsungkeun dina ping 8 nepikeun ka ping 12 Januari 2015. Tempatna di SMK Muhammadiyah 1 Sumedang, jalan Dano No. 88 Sumedang.

Lomba Pekan Kreativitas Pelajar Se-Kabupaten Sumedang di SMK Muhammadiyah
Lomba Pekan Kreativitas Pelajar Se-Kabupaten Sumedang di SMK Muhammadiyah

Anu dipasanggirikeun dina ieu lomba nyaéta Lomba Pidato 3 Bahasa, Karaoké Pop Sunda jeung Turnamén Bola Poli.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s