Nyanghareupan PON XIX/2016 Jawa Barat, Batudua Dibebenah


Dina raraga mapag PON ka-19 di Jawa Barat, Pamaréntah propinsi Jawa Barat baris ngabebenah wewengkon Batudua. Sakumaha anu geus ditetepkeun, Batudua baris dijadikeun tempat tatandang cabang olahraga Paralayang dina kagiatan PON anu bakal datang.

Batu Dua Desa Cimarga, tempat tatandang paralayang PON XIX Jawa Barat 2016
Batu Dua Desa Cimarga, tempat tatandang paralayang PON XIX Jawa Barat 2016

Salasahiji anu baris dibebenahna nyaéta jalan anu dipaké pikeun muru ka Batudua. Jalanna bakal dialusan supaya gampang disorang ku atlét anu arék ka Batudua. Geus aya hancenganana cenah mah, 500 milyar waragad cawisanana. Pon kitu deui tempat tatandang di Batuduana baris dibebenah ogé supaya leuwih dipikabogoh ku anu daratangna jeung matak tumaninah pikeun anu ngajugjugna.

Pikeun Sumedang sorangan, ieu kaayaan téh kudu bisa dimangpaatkeun. Salasahijina pikeun ngaronjatkeun niléy wisata hususna wewengkon Batudua. Ku diayakeunana tatandang paralayang PON di Batudua, bisa ngarojong kana ngaémbarkeunana (promosi) poténsi wisata di Batudua. Utamana wisata dirgantara paralayang.

(Inpo meunang nyutat ti Antaranews)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s