Poé Ayeuna, Pidangan Seni Rumawat Rumawat Padjadjaran Ka-75


Poé ayeuna, Jumaah ping 26 Désémber baris dilumangsungkeun pidangan seni budaya Rumawat Padjadjaran anu ka-75. Ieu pidangan baris diayakeun dina wanci pasosoré, kira-kira jam satengah opat nepikeun ka jam lima. Ngeunaan tempatna, bakal dilumangsungkeun di Grha Sanusi Hardjadinata, jalan Dipati Ukur No. 35 dayeuh Bandung.

Pidangan Seni Rumawat Rumawat Padjadjaran Ka-75
Pidangan Seni Rumawat Rumawat Padjadjaran Ka-75

Pidangan anu ka-75 ieu maké jejer ‘Haleuang Katuangan Sunda’. Kalawan bentang anu baris midang diantarana waé Bungsu Bandung, Rika Rafika, Rita Tila, Héndi Restu, Masyuning, Sony Riza Windyagiri jeung Novi Aksmiranti.

Pikeun anu mikalandep kana ieu pidangan, mangga waé ngadongdon ka éta tempat.

(Inpo jeung gambar ti @balerumawat)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s