Sang Guru Qolbu Parantos Ngantunkeun


Ngiring bela sungkawa tina ngantunkeunana Sang Guru Qolbu, Ibu Een Sukaesih. Mugia anjeunna ditampi di tempat anu mulya mungguh Gusti Alloh SWT, dilebetkeun ka sawarga. Ditampi sadaya amal kasaeanana. Atuh anu dikantunkeunana mugia dipasihan kasabaran.

Sang Guru Qolbu, Ibu Een Sukaesih ngantunkeun
Sang Guru Qolbu, Ibu Een Sukaesih ngantunkeun

Mugia sadaya tapak lacak salami ieu janten pangajaran kanggo urang sadayana anu masih keneh kumelendang di alam dunya. Hususna perkawis sumanget anjeunna dina ngadidik barudak.

(Sumber potret: Pikiran Rakyat)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s