Olimpiade Olahraga Tradisional Padjdjaran ka-7


Sanajan dina kaayaan keur hujan, henteu mugagkeun urang Universitas Padjadjaran (Unpad) pikeun ngareuah-reuah acara Olimpiade Olahraga Tradisional (Ootrad). Dina poé Ahad ping 23 Nopémber mangkukna, Unpad geus ngayakeun acara Ootrad entragan katujuh. Ieu acara dilumangsungkeun di Kampus Iwa Koesoemasoemantri, Jln. Dipati Ukur 35 Bandung jeung Area Car Free Day, Jalan Ir. H. Juanda, Bandung.

Salasaurang pamilon Ootrad entragan katujuh
Salasaurang pamilon Ootrad entragan katujuh

Pasanggiri anu ngeusi acara Ootrad tetep dilumangsungkeun di sanajan dina kaayaan hujan. Malahan ayeuna mah leuwih ramé tibatan Ootrad entragan saméméhna. Anu lalajo jeung ngarojong kana tim anu keur tatandangna leuwih ramé.

Acara Ootrad sorangan dimimitian ku pidangan “Aleut-aleutan”, parade kontingén fakultas, unit kerja, Unit Kegiatan Mahasiswa, reujeung komunitas mahasiswa di Unpad anu dilumangsungkeun di kawasan Car Free Day.

Aya sababaraha jinis lomba anu diayakeun dina Ootrad ieu, diantarana waé Katagori Olahraga Tradisional anu ngawengku Balap Jajangkungan Putra, Balap Karung Putri, Nanggung Suluh (Putra), jeung Ngagandong Jukut (Putri), ditambah katagori Kreativitas Seni anu ngawengku Pawai Aleut-aleutan, Rampak Gerak, Bobotoh Heboh, jeung Maskot Kahot. Lomba Olah Raga Tradisional dilumangsungkeun di Lapangan Parkir Utara Kampus.

(Inpo: Klik Galamedia)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s