Ahirna, Pérsib Jadi Jawara Liga Indonesia


Sanggeus nungguan waktu anu kacida lilana, ahirna mah Pérsib Bandung bisa nyangking deui kalungguhan salaku jawara Liga Indonésia. Henteu lila kumaha, Pérsib Bandung pernah nyangking jawara Liga Indonésia pikeun anu munggaran dina taun 1995. Kakara dina taun 2014 ayeuna bisa nyangking deui éta kalungguhan. Salila ieu, Pérsib kacida susahna pikeun jadi jawara Liga téh. Remen kaéléhkeun waé ku kleub séjénna.

Pérsib Jadi Jawara Liga Indonesia 2014
Pérsib Jadi Jawara Liga Indonesia 2014

Dina entragan Liga Indonésia ayeuna, Pérsib Bandung jadi jawara sanggeus ngéléhkeun kleub Persipura Jayapura dina undakan puncer. Persipura anu jadi jawara Liga Indonésia saméméhna diéléhkeun ku Pérsib Bandung ngaliwatan adu pinalti kalawan gulna 5-3. Adu pinalti ieu dilumangsungkeun sanggeus dua maén nepikeun ka babak tambahan, anggeur gulna 2-2.

Wilujeng kanggo Pérsib Bandung.

(Sumber gambar: Liputan6)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s