Ngadabrul Toléat ti Jaman ka Jaman


Ngadabrul Toléat ti Jaman ka Jaman
Ngadabrul Toléat ti Jaman ka Jaman

Dina poé Juma’ah isukan, ping 10 Oktober 2014 kalawan wancina ti peuting jam satengah dalapan nepikeun ka réngsé baris diayakeun acara ngadabrul ngeunaan Toléat Ti Jaman Ka Jaman. Ieu acara baris dilumangsungkeun di Sanggar Seni Ringkang Nonoman, jalan Panji Blok Kartadara Selatan, Kelurahan Cigadung.

Dina ieu acara baris diluuhan ku Pa Amar salaku murid Mang Parman anu nyiptakeun Toléat jeung Nandang Kusnandar, S.Sn salaku Ethnomusicolog. Aranjeunna jadi narasumber dina ieu acara.

Ieu acara bakal direuah-reuah ogé ku pidangan Toléat Kalangenan jeung Téater Lorong ti SMKI Bandung.

(Gambar ti twitter @kotaSUBANG)

7 thoughts on “Ngadabrul Toléat ti Jaman ka Jaman

  1. Hey there would you mind letting me know which web host you’re working with?
    I’ve loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog loads
    a lot quicker then most. Can you recommend a good internet hosting provider at a honest price?
    Thanks a lot, I appreciate it!

    Like

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s