Rumawat Padjadjaran Miéling Radén Machjar Angga Koesoemadinata


Balé Rumawat Padjadjaran kalawan meunang pangrojong ti Bank BJB baris ngayakeun pidangan Rumawat Padjadjaran dina raraga Miéling Radén Machjar Angga Keosoemadinata. Inyana mangrupakeun salasahiji seniman Sunda anu kahot di jamanna. Anjeunna anu nyieun sistem notasi nasa Sunda jeung anu manggihan 17 tangga nada Sunda.

Rumawat Padjadjaran Miéling Radén Machjar Angga Koesoemadinata
Rumawat Padjadjaran Miéling Radén Machjar Angga Koesoemadinata

Ieu pidangan téh dina wangun diskusi jeung pagelaran anu baris dilumangsungkeun di Balé Rumawat Universitas Padjadjaran Bandung, Jalan Dipati Ukur No. 35. Kalayan waktuna dina poé Kemis ping 9 Oktober 2014 pasosoré jam satengah opat nepikeun ka satengan genep.

Ieu pagelaran téh bisa didongdon ku saha waé kalawan henteu kudu maké waragad alias haratis. Mangga ka anu panasaran jeung mikaresep kana ieu pidangan bisa langsung datang dina waktuna.

(Gambar meunang nginjeum ti pesbuk)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s