Saha nu Jadi Mojang Jajaka Pinilih Sumedang 2014?


Pasanggiri Mojang Jajaka Kabupatén Sumedang entragan 2014 dipungkas dina poé Saptu peuting ping 23 Agustus 2014. Kalawan ngagunakeun tempat di hareupeun Gedong Nagara Sumedang, ieu pasanggiri ditungtungan ku milih sababaraha urang mojang jeung jajaka pinunjul dina sababaraha katagori. Tina 17 urang pamilon anu ngiluan kana ieu pasanggiri, kapilih saurang Mojang Pinilih jeung saurang Jajaka Pinilih Kabupatén Sumedang 2014 anu dicangking ku Vana Vanessa jeung Panji Gusti Laksmana. Pikeun wawakilna, kapilih Wina Julianingsih jeung Acep Setia Firmansyah salaku Mojang Jajaka Wakil 1, ditambah Esa Putri Azzahra jeung Umar Buchory Syaidina Ali salaku Mojang Jajaka Wakil 2.

Pamilon mojang jajaka Sumedang 2014
Pamilon mojang jajaka Sumedang 2014

Pikeun katagori séjénna, nyaéta:

  • Mojang Jajaka Lingkungan Hidup Kabupatén Sumedang 2014: I Risma Sugiartini jeung Ronny Hadi Permana.
  • Mojang Jajaka Genre Kabupatén Sumedang 2014: Esa Putri Azzahra jeung Adam Hidayat.
  • Mojang Jajaka Taat Lalu Lintas Kabupatén Sumedang 2014: Nabila Putri Nurhana jeung Panji Gusti Laksmana.
  • Mojang Jajaka Intelegensia Kabupatén Sumedang 2014: Gustina Hidayat jeung Moch. Gilar Septian.
  • Mojang Jajaka STBM Kabupatén Sumedang 2014: Wina Julianingsih jeung Umar Buchory Syaidina Ali.
  • Mojang Kéwes jeung Jajaka Gandés Kabupatén Sumedang 2014: Ulfa Nurul Aeni jeung Moch. Gilar Septian.
  • Mojang Jajaka Kameumeut Kabupatén Sumedang 2014: I Risma Sugiartini jeung Ronny Hadi Permana.
  • Mojang Jajaka Mimitran Kabupatén Sumedang 2014: Gustina Hidayat jeung Sandi Nugraha.

2 thoughts on “Saha nu Jadi Mojang Jajaka Pinilih Sumedang 2014?

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s