Déwi jeung Iqbal, Mojang Jajaka Pinilih Kabupatén Bandung 2014


Ti Kabupatén Bandung, sakumaha anu diwartakeun ku Pikiran Rakyat Online, geus dilumangsungkeun undakan puncer Pasanggiri Mojang Jajaka Kabupatén Bandung 2014. Undakan puncer pasanggiri anu diiluan ku 40 urang pamilon ieu dilumangsungkeun di Gedong Budaya Sabilulungan Soréang, tadi peuting, Rebo ping 20 Agustus. Acara ieu diluuhan langsung ku Bupati Bandung, Dadang M. Nasér katut wawakil Mojang Jajaka sa-Jawa Barat.

Mojang Jajaka Pinilih Kabupaten Bandung 2014
Mojang Jajaka Pinilih Kabupaten Bandung 2014

Hasilna, anu kapeto jadi Mojang Pinilih Kahijina nyaéta Dewi Ayu Nurwulan ti Cimenyan reujeung Jajaka Pinilih Kahijina nyaéta Muhammad Iqbal Setiawan ti Rancaékék. Mojang Jajaka Pinilih Kaduana dicangking ku Yoseu Noveliya ti Bojongsoang jeung Achmad Ridwan ti Cileunyi. Sedengkeun Pinilih Katilu dicangking ku Lilis Rita ti Rancabali jeung Deni Zein Tarsidi ti Kutawaringin.

Saterusna, Mojang Jajaka Pinilih Harepan Kahijina direbut ku Janik Dita Nopriani jeung Aldian Pratama, Harepan Kaduana ku Santi Nurjanah jeung Bambang Isnaini, Harepan Katiluna ku Mulyani Purnamasari jeung Fahmi Islami.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s