Pinter Kodék


Aya jalma anu hayangna téh ngeunah sorangan. Keun baé batur mah, asal soranganana bisa ngeunah atawa senang.

Nalika dirina meunang karerepet, ka batur gagancangan ménta tulung. Nya ku batur ditulungan. Nalika kaayaan téh sabalikna, batur anu meunang karerepet atawa kasusah, terus ménta tulung ka dirina, dirina horéameun nulungan.

Pinter kodek
Pinter kodek

Kadang ka batur osok ngaulah-ulah atawa sagala nyaram. Pajarkeun téh, manéh mah teu meunang kitu, teu meunang kieu. Ari heug manéhna, henteu bisa dicaram atawa diulah-ulah. Ka batur daék nyaram, ari ka dirina dilakonan.

(Gambar meunang nginjeum ti cafeberita)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s