Ranggeuyan Pasanggiri Mojang Jajaka Kabupatén Sumedang 2014


Pasanggiri Mojang Jajaka Sumedang 2014
Pasanggiri Mojang Jajaka Sumedang 2014

Nincak bulan Agustus, kagiatan pasanggiri Mojang Jajaka Sumedang entragan 2014 bakal dimimitian. Waktu pikeun narima anu daptar pamilon bakal lekasan sababaraha poé deui. Saterusna bakal disambung ku undakan pasanggiri pikeun milih pinunjul Mojang Jajaka Kabupatén Sumedang 2014.

Waktu panungtungan pikeun daptar pamilon ieu pasanggiri téh nyaéta dina ping 12 Agustus pikeun pamilon déwasa. Sedengkeun pikeun pamilon alit jeung rumaja mah daptarna paling elat dina ping 14 Agustus.

Dina ping 14 Agustus bakal dilumangsungkeun gempungan teknis (technical meeting). Husus pikeun pamilon déwasa bakal ngalaman mangsa karantina anu dilumangsungkeun ti ping 16 nepikeun ka ping 19 Agustus.

Undakan puncer pikeun nangtukeun saha anu baris nyangking Mojang jeung Jajaka Kabupatén Sumedang 2014 bakal dilumangsungkeun dina ping 23 Agustus 2014.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s