Toolwiz Care, Parabot pikeun Mariksa jeung Ngajaga Sistem Komputer


Toolwiz Care mangrupakeun salasahiji parabot dina wangun aplikasi komputer anu dijieun pikeun ngaronjatkeun cara gawé atawa kamampuhan komputer jeung ngajaga jeroanana (sistem operasi jeung aplikasi anu jalan di luhureunana). Ieu parabot dieusi ku mangpirang-pirang aplikasi anu mibanda rupa-rupa kamampuhan diantarana waé pikeun mariksa sistem (komputer), meresihan sistem, ngagancangan sistem jeung kamampuhan séjénna anu ditojokeun pikeun ngaronjatkeun kamampuhan sistem. Jumlah aplikasina di jero Toolwiz Care cenah mah leuwih ti 40 jinis. Kacida lobana, pon kitu kamampuhan atawa kamonésanana. Alus pisan pikeun ngajaga cara gawé komputer. Komo komputerna anu remen dipaké mah, naha dipaké gawé singsarwaning ngetik, masang aplikasi anyar, neundeun payil jeung ngokolakeun payil. Ditambah deui lamun dipaké internétan mah, komputerna alus pisan lamun dipasangan ieu parabot (aplikasi).

Pidangan Toolwiz Care
Pidangan Toolwiz Care

Nurutkeun inpo ti anu nyieunna, ieu aplikasi téh mangrupakeun parabot anu haratis jeung bakal saterusna haratis. Jadi, pikeun mibanda ieu aplikasi teu kudu mayar ka anu nyieunna. Kari ngundeur ti internét terus dipasang dina komputer, terus digunakeun. Pikeun ngagunakeunana henteu kudu geus biasa maké komputer. Najan anu masih kénéh léléngkah halu ogé bisa ngagunakeun ieu parabot.

Sababaraha kamonésan anu aya dina ieu parabot diantarana waé: Time Freeze anu dipaké pikeun ngajaga sistem supaya aman bisa angger dina hiji kaayaan, moal robah sanajan aya anu ngarobah kaayaan sistemna; Eyes Care dipaké pikeun méré béja ka anu maké komputer ngeunaan waktu ngeureunkeun panon tina neuteup layar komputer; Registry Cleaner dipaké pikeun ngajara sistem supaya saimbang ku jalan meresihan Registry anu goréng; Disk Cleaner dipaké pikeun meresihan hard disk tina payil runtah (anu teu penting), jeung kamonésan séjénna.

Pikeun anu kataji pikeun mibanda ieu parabot, bisa ngundeur ti alamat Download.com.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s