Jérman, Jawara Piala Dunia pikeun Kaopat Kalina


Jadi jawara di Piala Dunia 2014 anu dilumangsungkeun di nagri Brasil, mibanda harti yén Jérman geus nyangking jawara Piala Dunia opat kali. Hal ieu bisa nyaruaan ka nagri Itali anu sarua geus nyangking kalungguhan opat kali jawara Piala Dunia. Tinggaleun hiji deui ti nagri Brasil anu geus nyangking lima kali jawara. Saméméhna, Jérman pernah nyangking jawara Piala Dunia dina taun 1954, 1974 jeung 1990.

Salian ti jadi jawara pikeun kaopat kalina, nagri Jérman jadi nagri asal padaratan Éropah anu munggaran anu bisa jadi jawara di wewengkon padaran Amérika (Kidul).

-
-
-
-
-
-

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s