Lionel Messi, Pamaén Bal Pangalusna di Piala Dunia 2014


Salian ti marebutkeun ‘titél’ jawara kahiji pikeun tim atawa nagri anu ngiluan Piala Dunia, pikeun pribadi pamaén aya sababaraha panglélér séjén anu lumayan alus. Pikeun diri pamaén anu ngiluan méngbal dina Piala Dunia mibanda kasempetan pikeun jadi pamaén bal pangalusna salila kajawaraan Piala Dunia. Pamaén anu pangalusna bakal dilélér hadiah Bal Emas ti Adidas. Kabeneran anu meunangkeun ieu panglélér dina Piala Dunia 2014 téh nyaéta pamaén Argéntina, Lionel Messi.

Salian ti milih pamaén pangalusna salila dilumangsungkeunana Piala Dunia, FIFA ogé nangtukeun tilu jinis panglélér séjénna nyaéta Sapatu Emas ti Adidas pikeun pamaén anu panglobana ngagulkeun bal ka gawang lawan. Atuh dina Piala Dunia 2014 ieu sanajan timna henteu nepikeun asup ka undakan Final, tapi gul anu dicitak ku James Rodriguez (pamaén Kolombia) henteu kaudag ku pamaén séjénna. Antukna, Jamez Rodriguez dilélér ieu hadiah.

Pikeun kiper pangalusna dilélér hadiah Sarung Leungeun Emas ti Adidas anu dibikeun ka kiper Jérman, Manuel Neuer. Aya deui pikeun pamaén ngora pangalusna dilélér hadiah Pamaén Ngora ti Hyundai (Hyundai Young Player) anu dibeunangkeun ku pamaén Perancis, Paul Pogba.

Lionel Messi
Lionel Messi
James Rodriguez
James Rodriguez
Manuel Neuer
Manuel Neuer
Paul Pogba
Paul Pogba

(Gambar meunang nginjeum ti pesbukna FIFA World Cup)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s