Jadwal Tatandang Undakan Final Piala Dunia 2014


Kajawaraan méngbal Piala Dunia 2014 geus nincak kana undakan Final anu marebutkeun jawara Piala Dunia entragan ayeuna. Dua tim méngbal anu meunang dina undakan semifinal asup ka undakan final pikeun marebutkeun saha anu bakal jadi pinunjul kahijina. Dua tim anu éléh dina dina undakan semifinal bakal ngalumangsungkeun tatandang ogé pikeun marebutkeun saha anu baris nyangking jawara katilu.

Pamaen Jerman galumbira kusabab bisa ngelehkeun Brasil dina undakan semifinal
Pamaen Jerman galumbira kusabab bisa ngelehkeun Brasil dina undakan semifinal

Dua tim meunang di undakan semifinal, Jérman jeung Argéntina bakal silih éléhkeun dina tatandang dina undakan final. Tatandang ieu bakal dilumangsungkeun di stadion Maracana. Ngeunaan waktuna ieu tatandang téh diayakeun dina poé Senén wanci janari leutik.

Dua tim anu éléh dina undakan semifinal, Brasil jeung Walanda bakal silih éléhkeun dina tatandang marebutkeun jawara katilu. Ieu tatandang di stadion Nacional de Brasilia dina poé Ahad wanci janari leutik.

Jadwal tatandang undakan final salengkepna nyaéta:

No Waktu Tempat Patandang Wasit
1 Ahad, 13 Juli 2014 03:00 WIB Estadio Nacional de Brasilia Brasil – Walanda
2 Senen, 14 Juli 2014 03:00 WIB Stadion Maracana Argentina – Jerman

 

 
 

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s