Jadwal Tatandang Piala Dunia 2014 Undakan Semifinal


Tim Walanda, salasahiji tim anu asup undakan semifinal Piala Dunia 2014
Tim Walanda, salasahiji tim anu asup undakan semifinal Piala Dunia 2014

Piala Dunia 2014 di Brasil geus nincak deui kana undakan semifinal. Opat tim geus nyata kumpul pikeun marebutkeun dua tim anu baris tatandang dina undakan puncer Piala Dunia 2014. Opat tim anu marebutkeun dua tikét pikeun asup ka undakan final Piala Dunia. Opat tim anu asup undakan semifinal téh nyaéta anu boga hajat, Brasil ditambah Jérman, Argéntina jeung Walanda. Nalika tatandang dina undakan semifinal ieu, Brasil bakal ngalawan Jérman, sedengkeun Argéntina ditangtang ku Walanda.

 
 

Nilik kana kapinunjulanana reujeung nilik kana sajarahna, opat tim anu asup undakan semifinal ieu mangrupakeun jagona dina Piala Dunia. Kajaba tim Walanda, tilu tim sésana geus sababaraha kali nyangking kalungguhan salaku jawara Piala Dunia. Opatanana dieusi ku pamaén anu aralus kaasup béntangna di kleubna séwang-séwangan. Hanjakal tim Brasil moal diiluan ku Neymar anu ngalaman cilaka tulang tonggong reujeung Thiago Silva anu dihukum gara-gara meunang dua kartu konéng.

Jadwal tatandang undakan semifinal salengkepna nyaéta:

No Waktu Tempat Patandang Wasit
1 Rebo, 9 Juli 2014 03:00 WIB Estadio Mineirao, Belo Horizonte Brasil – Jerman
2 Kemis, 10 Juli 2014 03:00 WIB Arena Corinthinas, Sao Paulo Argentina – Walanda

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s