Jadwal Tatandang Piala Dunia 2014 Undakan Parapat Final


Dalapan tim méngbal anu jadi pinunjul dina tatandang undakan kadua, asup ka babak parapat final. Lamun diilikan sakabéh tim anu asup kana ieu babak mangrupakeun jawara kahiji unggal grup dina undakan kahiji. Kadalapan timna mangrupakeun wawakil ti wewengkon Éropah reujeung Amérika, taya salian ti éta. Wewengkon Éropah diwakilan ku opat tim, Amérika kidul tilu tim ditambah satim ti Amérika kalér.

Pakait reujeung jadwal jeung lalawananana, ti saméméhna ogé nalika tatandang undakan kadua geus bisa dipastikeun lalawanan unggal tim méngbal anu lulus ti éta undakan.

Jadwal tatandang parapat final salengkepna nyaeta:

Undakan parapat final Piala Dunia 2014
Undakan parapat final Piala Dunia 2014
No Waktu Tempat Patandang Wasit
1 Jumaah, 4 Juli 2014 23:00 WIB Stadion Maracana, Rio de Janeiro Perancis – Jerman
2 Saptu, 5 Juli 2014 03:00 WIB Estadio Castelao, Fortaleza Brasil – Kolombia
3 Saptu, 5 Juli 2014 23:00 WIB Estadio Nacional, Brasilia Argentina – Belgia
4 Ahad, 6 Juli 2014 03:00 WIB Itaipava Arena, Salvador Walanda – Kosta Rika

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s